Een uniek systeem.

Een reële besparing!

Een centraal verwarmingssysteem dat niet alleen zorgt voor verwarming, maar ook ventilatie, luchtkoeling, luchtzuivering en luchtbevochtiging. Dat is pas uniek!

SOL-AIR heeft dat voor u in petto!

SOL-AIR staat voor een totaalsysteem dat tal van voordelen biedt.

Het kan worden geïnstalleerd in woningen, kantoren, winkels, … en is zuinig in verbruik. Waarom? Omdat SOL-AIR een laagtemperatuur-systeem is, dat met minder brandstof toch de gewenste temperatuur garandeert, dank zij directe warmte-omzetting. Kortom, een reële energie-besparing!

  SOL-AIR : in prijs en kwaliteit onovertroffen.

Wilt u niet alleen energie maar ook geld besparen? SOL-AIR biedt u een verwarmingssysteem in dezelfde prijsklasse als de klassieke systemen.  Alleen is het zuiniger in energieverbruik. Bovendien biedt SOL-AIR u méér waar voor uw geld! Kwaliteit en esthetiek zijn de sterke punten van dit systeem. U heeft immers geen radiatoren meer nodig. Enkel een paar sierlijke roosters, aangebracht in vloer of muur. Dus: geen ruimteverlies!

Aan welke energiebron u ook de voorkeur geeft – aardgas, elektriciteit, stookolie – SOL-AIR past zich aan uw wensen aan en garandeert u kwaliteit en  efficiëntie..

 

SOL-AIR : altijd zuiver lucht.

Het SOL-AIR totaalsysteem zorgt voor en permanente circulatie van de warmte. De lucht wordt via een geruisarm centraal verdeelsysteem binnen gebracht. Een snelle opwarming en een behaaglijke, gezellige warmte zijn gewaarborgd. Kortom, een optimaal, totaal comfort.

In de zomermaanden kunt u via hetzelfde systeem gekoelde lucht aanvoeren. Meer nog: een luchtfilter, standaard bij elke SOL-AIR installatie, houdt de atmosfeer altijd zuiver en stofvrij. U kunt natuurlijk ook opteren voor de elektrostatische luchtfilter: hij vernietigt zelfs bacteriën! Sluit u bovendien een centrale luchtbevochtiger aan, dan krijgt u meteen de ideale vochtigheidsgraad. Dat is pas totaalcomfort!

SOL-AIR is méér dan zomaar een centrale verwarming. Het is een intelligent totaalsysteem, dat door geen enkel ander systeem wordt geëvenaard. Want SOL-AIR denkt aan uw comfort, uw gezondheid, uw welzijn!  En vooral: denk van bij het begin van uw bouwplannen aan SOL-AIR. Wij denken met u mee!

 Kleine, sierlijke roosters. Geen lompe, plaatsverslindende radiotoren meer! Het SOL-AIR centraal verdeelsysteem bestaat uit hooggeïsoleerde luchtkanalen en mondt uit in de kamers via eenvoudig instelbare, elegante en onderhoudsvrije rooster (30 x 10 cm).  Deze worden heel eenvoudig ingebouwd in de vloer, in de muren of zelfs in keukensokkels.

 Aanzuigkanaal voor buitenlucht.

Gedaan met een onfris ruikende woning! De frisse lucht, noodzakelijk voor de verluchting van een geïsoleerde woning, wordt via een apart kanaal in het SOL-AIR systeem aangebracht.

 Elektrostatische luchtfilter.

Weg met die ongezonde, vervuilde lucht! Wie de Honeywell elektrostatische luchtfilter laat installeren, beschikt meteen over een gesofistikeerde “stofzuiger”: hij zuivert de lucht van stofdeeltjes, rook, dampen, sporen, stuifmeel, bacteriën, … Tot 95% van alle onzuiverheden verwijdert hij  uit de luchtstroom! Dus: géén stof meer, gén vuile gordijnen, minder vaak schilderen, minder vaak behangen!

 Luchtbevochtiger.

Een droge keel? Gebarsten lippen? Verdorde planten? Krimpende deuren en ramen? Statisch opgeladen tapijten? Ook met deze problemen, veroorzaakt door een lage luchtvochtigheid, bijv. bij vriesweer, maakt SOL-AIR korte metten! Sluit u een luchtbevochtiger aan, dan zorgt de hygrostaat er immers voor dat de circulerende lucht altijd de juiste vochtigheidsgraad heeft. Resultaat: de warmte voelt veel aangenamer aan, de thermostaat kan lager… en u bespaart alweer energie!

  Koelings- en ontvochtigingseenheid.

Gedaan met die onaangename, drukkende binnenlucht! Een extra koelapparaat zorgt voor een zachte luchtcirculatie van frisse, gedroogde lucht worden schimmel- en condensatieproblemen voorkomen. Meer nog: u bent zeker van een aangename atmosfeer, gezond om in te wonen, te slapen en te werken.

Directe-verwarmingseenheid.

De gewonee verwarmingsketel is compleet uit de tijd. Vertrouw op de SOL-AIR directe-verwarmingseenheden en u bent zeker van een snelle opwarming zonder stilstand- en omzettingsverliezen, een gelijkmatige warmteverdeling en een regelbare toevoer van gefilterde, stofvrije lucht via een geruisarme ventilator. SOL-AIR biedt u trouwens de keuze gasverwarming (13kW – 46 kW), olieverwarming (18 kW – 48 kW) .

SOL-AIR is synoniem van verwarming, ventilatie, luchtkoeling, luchtzuivering en luchtbevochtiging. En dat alles in één totaalsysteem! Dé oplossing voor de moderne geïsoleerde woning, maar ook voor kantoren en bedrijfsruimten.

SOL-AIR plaatst een professioneel systeem. Het centraal verdeelsysteem wordt pasklaar geleverd in pakketvorm, op maat, inclusief alle hulpstukken, pluggen, schroeven… Daarbij krijgt u natuurlijk een volledige handleiding, zodat u het SOL-AIR totaalsysteem optimaal kunt installeren en benutten.

SOL-AIR: een veelzijdig, doordacht systeem.