DIRECTE VERWARMINGSEENHEID

Gasgestookt

 

Oliegestookt

 

Algemene info

 

Technische info

 

Algemene Informatie :

De omkasting van de luchtverwarmer is vervaardigd uit voorgelakte staalplaat van de hoogste kwaliteit. De eenvoudig te reinigen polyester structuurlak beschermt de staalplaat tegen krassen. De staalplaat zelf biedt een uitzonderlijke weerstand tegen corrosie, omdat ze dubbelzijdig met een electrolytisch aangebrachte zinklaag wordt beschermd. Bij aanwezigheid van corrosieve stoffen vormt de zind-staal-zink sandwich een beschermende electrolytische cel.

De PVC-beschermfolie helpt uw toestel onbeschadigd de installatieperiode door. Deze folie dient wel verwijderd te worden voor u uw toestel in bedrijf laat stellen.

De voorpanelen zijn in een handomdraai te verwijderen. Zo zijn alle onderdelen van het toestel eenvoudig te bereiken bij een servicebeurt. Omdat er geen opstaande randen aanwezig zijn is het toestel op een mum van tijd gereinigd.

Onderaan in de luchtverwarmer is standaard een luchtfilter aangebracht. Deze luchtfilter is eenvoudig weg te nemen: uw garantie voor een eenvoudig onderhoud!

 

 (top)

Technische gegevens :

De geruisarme "direct drive" ventilator (2) is voor uw comfort gemonteerd in een akoestisch geÔsoleerd compartiment. De ventilator beschikt standaard over drie snelheden, zodat de luchtopbrengst eenvoudig aan te passen is aan de omstandigheden. 

 

De standaard wegwerpfilter, onzichtbaar gemonteerd in een gescheiden filtercomparitment (3), is zeer snel te vervangen.

De omkasting uit gegalvaniseerd staal wordt beschermd door een witte polyester structuurlak en is eenvoudig te reinigen. Voorgeponste aansluitgaten (4) laten toe het toestel snel in bedrijf te stellen: gas- en electriciteitsleidingen kunnen zowel links als rechts ingevoerd worden. Het centraal geplaatst elektrisch schakelbord (5) biedt aansluitpunten voor luchtbevochtiger en electrostatische luchtfilter, zodat de bedrading tot een absoluut minimum beperkt wordt. Een schakelcontact voor een koelgroep is standaard voorzien.

(top)

Voor een optimaal comfort zijn de accessoires van Honeywell een must :
  • bespaar energie en verhoog het comfort met de intelligente Honeywell Chronotherm III klokthermostaat (6);
  • de Honeywell electrostatische luchtfilter (7) zuivert de lucht van microscopisch kleine stofdeeltjes zoals stofmeel, pollen, bacteriŽn, tabaksrook en huisstofmijt;
  • de Honeywell onderhoudsindicator (6) past perfect bij de Chronotherm III en duidt precies aan wanneer de electrostatische filter aan reiniging toe is;
  • een koelbatterij en luchtgekoelde condensing unit zijn de ultieme toebehoren die zelfs de heetste zomer draaglijk maken.

 


(top)

Gasgestookt 18 - 42 kW

 

De sinusvormige warmtewisselaar (1) is vervaardigd uit hoogwaardige inox platen. De speciale legering en de unieke, aŽrodynamische vormgeving staan garant voor een grote corrosiebestendigheid en een efficiŽnte warmteoverdracht aan de lucht. De luchtverwarmer kan, dankzij de roestvrije warmtewisselaar, probleemloos ingezet worden om 100% buitenlucht voor te verwamen.

HOOG RENDEMENT

(top)


(top)

Oliegestookt 24 - 48 kW

 

 

De massieve viertreks-warmtewisselaar (1) is vervaardigd uit hoogwaardige inoxplaten.
De speciale legering en de unieke, aŽrodynamische vormgeving staan garant voor een grote corrosiebestendigheid en een efficiŽnte warmteoverdracht aan de lucht. De luchtverwarmer kan, dankzij de roestvrije warmtewisselaar, probleemloos ingezet worden om 100% buitenlucht voor te verwamen.


(top)

- weishaupt -

SOL-AIR plaatst op alle oliegestookteketels een brander van weishaupt.
Enkel een korrekt afgestelde brander benut de brandstof optimaal. Achter een Weishaupt-brander staat de ganse klantenserviceorganisatie van Weishaupt, alsook een groot aantal ervaren verwarmingsinstallateurs. Buitengewone inspanningen op het vlak van onderhoud en service rechtvaardigen het groot vertrouwen dat Weishautpbranders genieten. Want bij Weishaupt horen produkt en klantenservice samen.

http://www.weishaupt.de/englisch/start_e.htm